First born unicorn, hardcore soft porn

TJAA!

Nu har jag suttit i en halv timme och funderat på hur jag ska börja det här inlägget, tjejen med fantasi här alltså! ;)

Tog precis ut en kaka ur ugnen som står och ska svalna, är tänkt att det ska bli kärleksmums/moccarutor i
slutändan. 

Förhoppningsvist kommer det se ut såhär när jag är klar:Min skoldag kändes fruktansvärt onödig idag. Började halv elva, hade matte, gjorde ingenting. Sen visste jag att jag hade hål så jag gick upp till ridbanan och kollade på dalahoppet som går av stapeln den här helgen. (Går ju på lugnetgymnasiet så skolan ligger precis bredvid ridbanan) När hålet var slut och jag skulle ha svenska så gick jag tillbaka till skolan, men såklart så kom det ingen lärare så jag gick tillbaka till tävlingen, satt och väntade till tre och gick till datakunskapen, men så hade vi ingen datakunskap heller! Jag har alltså suttit och väntat sen halv tolv på två lektioner som var inställda. Tur jag hade något att titta på iaf.
Såg unghästarnas 1.10 och första halvan av 1.20. Måste säga att jag inte blev imponerad av ryttarna, kan då säga utan att ljuga att det är precis samma standard på en regional ponny som på häst! 
Det de var allra sämst på var att rida på tid. Det har ju varit snack om i flera år att svenska ryttare rider för sakta och det såg man verkligen nu, så fort det la upp ett högre tempo så kunde de varken svänga eller hoppa. Bommar flög hit och dit och den ena ryttaren var värre än den andra. 
Sen så var ju såklart inte alla såhär, såg några riktiga bra ritter också! Mest imponerad var jag nog allt av Marcus Westergren som vann klassen med fyra sekunder (!!)När jag kom hem så red jag Kim på banan. Alltså det var helt sjukt vad fin hon var! Red bara innanför spåret och kollade så att hon var helt jämn i sidorna och inte drog åt något håll. När hon kändes väldigt rak och fin började jag flytta rumpan, först red jag öppnor innanför spåret och när dem kändes bra avslutade jag passet med att gör några slutor. Allt satt som en smäck och hon var helt avslappnad från början till slut. Tror inte hon spände nacken en enda gång och då var passet verkligen inte kravlöst. Till helgen ska jag börja galoppera henne! 

Kan avsluta med att berätta att jag dragit på mig benhinneinflammation. Som tur var känns det inte när jag rider, men när jag går. Speciellt om jag suttit still ett längre tag och blivit kall och stel, går som en kratta. Fick det antagligen av den där jäkla orienteringen.. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0