Tja!

Kom precis hem från en väldigt seg skoldag, har haft byggteknik största delen av dagen och det enda vi gör är att svara på frågor. Inte så kul.
Just nu sitter jag här och har precis ätit upp min tjockismacka (panpizza). Halv sju kommer Angelica så ska jag rida Mirre, ska gå lite med Kim också. Ska fortsätta mitt How I met your mother maraton nu, kollade nämligen på åtta avsnitt igår, är helt fast!



29 Mars

Tja sitter i soffan och väntar på mat just nu. Kom hem för en liten stund sen, slutade skolan halv två och sen gick jag ner till Eva Marie som jag brukar hjälpa lite. Jag hjälpte henne med att packa ihop lite grejer som skulle ner på ica för att skickas iväg och sen tog jag en långpromenad med hennes lilla pappillon Spike :)

Har blivit en hel del promenader idag och mina ben gör jätteont, har träningsvärk sen igår (jag brukar aldrig få träningsvärk i benen!?) + att jag lyckades vurpa en gång så jag sitter helst still resten av dagen. Ska nog gå ut i stallet lite senare och skritta Kim i ridhuset.

Nu är maten klar!

Ridpass

Nu har jag ridit Laman och det gick jättebra. Hade inga större förväntningar efetrsom hon inte har dressyrat på typ en vecka, men hon var jättefin! Hur mjuk och lätt munnen som helst = En väldigt lösgjord Lama. Hon är sån så är hon stark så jobbar hon inte alls resten av kroppen men är hon lätt i handen så är hon hur avslappnad som helst och jobbar jättebra. Jag gjorde mycket öppnor och flytta in baken, i galoppen tränade jag på att hon skulle bära sig själv och inte att jag ska bära runt henne hela tiden, avslutade med att göra galoppombyten och som vanligt så skulle hon lägga in ett litet glädjebocksprång ;P Men jag brukar inte bli arg på henne när hon gör så eftersom hon endast bockar av glädje :) 

För dom som inte vet så kallar vi Limelight för Laman :) Har hänt flera gånger att folk frågat mig om jag verkligen rider på en Lama när jag berättat om henne, haha!

Kan även berätta att det gnistrar i Kims ögon! Hon är verkligen på G och bara väntar på att tas ut för att ridas, tyvärr så är det ett tag kvar :(



Dagen

Hallojsan, sitter i soffan och kollar på How I met your mother. Ska snart gå ut och rida Laman ett dressyrpass i ridhuset :) Annars har jag inget mer planerat idag. Tränade innan skolan idag, det gick bra men jag hade såklart lyckats ta med mig två schampoflaskor istället för balsam och eftersom mitt hår blir som ett skatbo utan balsam så var det inte så kul att borsta det :P
Hann även med att äta sushi innan skola och det har jag inte ätit på typ ett halvår så det var jättegott!
Uppdaterar sen om hur Laman gick :)


Ny magplatta

Är nånting jag behöver, min gamla HG börjar bli lite trött i resåren. Så det går inte riktigt att spänna den så som man vill. Men jag vet inte vad för platta jag ska köpa, kanske denna från Butet, bara 5200 kr ;)

Sadelgjord med magplatta från Butet

Galen häst!

Vaknade hos Pontus idag, var hemma runt ett. 
Var i stallet hela eftermiddagen, mockade och fixade klart allting och sen kom Angelica med Mirre. Han var hur duktig som helst! Hoppade idag och det var inga konstigheter alls, förstod precis vad som var på gång. Hoppade kanske runt 40-50 i både trav och galopp helt utan problem. Var som vilken 7åring som helst typ, inte alls vinglig eller så! 
Så nu längtar jag tills nästa Söndag då vi ska hoppa igen, ska rida lite dressyr på Onsdag också :)

Efter det skulle jag ta en mysig promenad med Kim, big mistake. Den var allt annat än mysig! Hon har sån jäkla överskottsenergi just nu så det är inte klokt, tror hon känner sig helt fräsch nu. Iaf så var det raketfart från början och hon vart bara tokigare och tokigare, när det började blåsa, hon galopperade på stället och hoppade upp på bakbenen så bestämde jag mig för att vända.
Det var då den jobbigaste promenaden på länge kan jag säga. Så nu får det bara blir skritt i ridhuset. Tråkigt men nödvändigt, kan ju inte ut och gå med en häst som är mer högt än lågt. 

Kollade på sista Världscupdeltävlingen också, mycket spännande! Lite ovant att se både Meredith Michels Beerbaum och Ludger Beerbaum få stopp, eller stopp och stopp, missförstånd snarare. Men sånt händer även den bäste! En annan sak som var ovant var att inte höra Jan Svanlund, han gick ju som det flesta vet bort efter en stroke nyligen, väldigt tråkigt :( 

Imorgon börjar jag kvart över tolv men det blir att gå upp tidigt ändå, ska fixa stallet och träna innan skolan :) Men jag tänkte gå upp vid åtta så det blir inte speciellt tidigt, går ju upp halv sju annars när jag ska till skolan så. 



Jan Svanlund och Lotta Björe




Glad

tja! 
Satt på Kim idag för första gången på tre veckor, skrittade henne lite i ridhuset bara. Men det var kul det lilla, längtar tills hon är helt igång igen.

Slutade redan ett idag så jag passade på att träna, sprang för första gången på löpband, haha :D

Ikväll ska jag vara med Pontus och äta ostbollar :D



Fuck you, I won't do what you tell me

Tja! Varför denna agressiva rubrik? Jo för att jag sitter just nu och lyssnar på:

Rage Against The Machine – Killing In The Name

Mycket bra låt enligt mig! 

Började dagen med en välbehövd sovmorgon, skoldagen flöt på hyffsat fort, hade ingen datakunskap så jag slutade tre istället för halv fem. Så det var skönt.
När jag kom hem kollade jag på Scrubs och How I met your mother, älskar verkligen båda serierna! Sen städade jag lite och sen gick jag ut i stallet. Borstade och myste lite med Kim, saknar verkligen att rida henne! Vart förresten inte att rida Mirre idag, Angelica har kastrerat sin hingst idag så det skulle bli så sent, tråkigt :( Men vi skulle ta det på Lördag istället. 
Imorgon är det ju som de flesta vet Fredag, händer väl inget speciellt alls men på Lördag ska jag vara med en klasskompis från högstadiet :D 

Nu ska jag pilla lite i Photoshop, kraam!

Party!

Har varit hos min mormor hela eftermiddagen/kvällen, hon fyller nämligen 80 år idag (fast det kan man inte tro!) så hon hade öppet hus. Var jättetrevligt, var där jättelänge men jag hade inte tråkigt en minut. Det är go i pensionärerna!
Hon fick en påse med massa olika choklader av mig och min syster, så det var hon glad över :) 

När jag kom hem var det bara att börja plugga, hann iaf skriva klart svenskauppgiften. Vi har läst "Vi som aldrig sa hora" och vi skulle göra lite uppgifter som har med den att göra. Inte speciellt jobbigt eller svårt var det.

Imorgon får jag äntligen rida igen, var en vecka sen sist, vart nämligen ingenting i Söndags. Blir iaf jättekul och jag är superpepp :D Angelica kommer med Mirre så det blir roligt. En anna bra sak med morgondagen är att jag har SOVMORGON! :D älskar sovmorgonar.


tjabbatjenahallå

Sitter här och pluggar till ett av mina fyra prov den här veckan (gjorde ett idag). Undrar bara en sak och det är vart fan byggprogrammets slappveckor tog vägen, saknar dem! 
Fick reda på idag att jag kom in på husbygg, blir ensam tjej, men det gör inte mig så mycket :) Vart iaf superglad eftersom det var ganska svårt att komma in när de allra flesta vill gå husbygg (man kan välja på husbygg, måleri och plåtslageri). 

Sen när jag kom hem så satte jag igång med mina nya hobby, göra ingenting. Tog lite bilder på mig, min syster, mamma och moster som min mormor ska få. 



En bild från idag :)

Måste även visa den här artikeln jag såg, helt sjukt! Treåringen väger lika mycket som mig! 



http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/544666-trearingen-portades-fran-dagis-p-g-a-overvikt

T J O C K I S

Hade inte varit fel att vinna





21 Mars

Bloggfantasin tryter, mina dagara flyter på som vanligt och jag har inget speciellt att berätta. 
Mobilen har gått sönder, det är en sak som har hänt. Såklart skulle den välja att packa ihop 10 dagar efter att försäkringen gått ut, glad man var alltså. Men som tur var så var dom schyssta på Expert så jag fick lämna in den ändå :) Har inte riktigt råd med en ny telefon, eftersom jag vill ha en Iphone och de pengarna har jag inte lust med att lägga ut nu. 



En sådan har jag, helt okej. Prisvärd, bra touch, snabb, bra menyer, lätt att surfa på :) Jag var i det stora hela väldigt nöjd med den. Lite minus för halvkass kamera, men det var helt okej bilder i dagsljus.



Åkte ju som sagt var till Aubiose i Lördags och bad dom ta hem en Kingsland dunväst, en sådan på bilden :) Så den lär väl komma imorgon eller på Onsdag, dom hade den iaf i lager. 

När det gäller Kim så gör hon inte så mycket nu, är ute och går med henne en halvtimme om dagen och skämmer bort henne med morot. Så hon har det inte så jobbigt just nu. Måste bada henne någon dag också, hon har blivit jättelortig. Rycka man också, annars kommer jag inte kunna knoppa sen när jag kan börja tävla igen ^^  

Nu ska jag plugga mätteknik, har nämligen kursprov imorgon för att kunna få högre betyg än G. 

HAHA såg efter att jag skrivit klart att jag skrivit 21 Januari istället för Mars i rubriken. Förvirrad tjej? Jajemen.


Hej!

sitter just nu i soffan med mamma, pappa och Pontus. Har inte gjort så mycket idag, vaknade hemma hos Pontus och sen åkte vi till Aubiose, jag beställde en Kingslandväst :D och köpte ett dressyrschabrak till Laman, ett marin Eskadron blev det, jättefint! Sen när jag kom hem fixade jag stallet och sen tog jag, Stina, Mathilda och Pontus en mysig promenad med hästarna och hunden. Annars har jag inte gjort något mer.

Imorgon ska jag rida Mirre och vi ska jobba med lite bommar, spännande :)
Kändes som det här blev ett väldigt tråkigt inlägg, men jag ville bara tala om att jag lever :)


True men don't kill coyotes

Sitter här och lyssnar på Red hot chilipeppers samtidigt som jag gör ingenting, rätt skönt faktiskt.
Hade ju studiedag, men fast jag var ledig så gick jag upp redan klockan åtta :) skulle nämligen fixa stallet, red Mirre idag på förmiddagen, han var lika duktig som vanligt och på Söndag ska vi fortsätta med inhoppningen, efter det tog jag en promenad i solen tillsammans med Kim, myspys, förut så har det varit full fart när man gått med henne ute men nu var hon riktigt lugn, tror hon har fattat att det bara är skritt som gäller de närmaste veckorna :)

Sen red jag Laman och hon var också duktig, tränade på att få henne så lätt i munnen som möjligt, hon var nämligen som en pansarvagn när jag tog tyglarna, men hon lostnade ganska fort och var jättefin resten av passet.

Laman




Jag var klar med allt i stallet redan klockan 2 så då gick jag in och satte mig vid TVn och somnade, som vanligt. Kände mig som en zombie sen när jag skulle gå ut för att ta in hästarna. Hade tänkt att åka in till stan på eftermiddagen, men det blev inte så, orkade helt enkelt inte.

Imorgon är det skola igen och på kvällen ska jag och några till på Arenan (en slags fritidsgård) och kolla på "Rock 4 children's rights" :)

Tävling


Det går inte en dag utan att jag saknar dej <3


Get up, come on get down with the sickness

Riktigt seg dag idag, har vart trött och småirriterad hela dagen, om de berodde på att jag hade huvudvärk eller att min klass har betett sig som ett jävla aphus hela dagen vet jag inte, antagligen en blandning..
Det enda bra var att de ringde från dalatrafik och sa att det hade hittat mitt busskort (tappade det igår på bussen) så jag kunde hämta ut det efter skolan nere på stationen :D så då slapp man betala ett nytt för 500 spänn :) 
Har väl inte hänt så mycket annat idag, gick en promenad med Kim, det var mysigt men satan vad halt det var! Tur att man kan hålla i sig i Kim (Y) 

Anledningen till att jag inte bloggade igår är att min internet packade ihop, gick att vara inne på msn och spotify men så fort man skulle vara inne på någon hemsida så vart det segt som kola. 
Red iaf Mirre igår och det gick jättebra, förut har jag haft ett spö i handen när jag ska fatta galopp och när jag vill ha han lite kvickare för skänkeln, men det behövdes icke igår. Klockrena fattningar! 

Imorgon har jag studiedag så då ska jag rida han igen, blir även jag som ska mocka stallet och fixa. Men det är lite mysigt att vara själv i stallet tycker jag :) Måste även städa mitt rum, ser ut som ett helvete, sen så tycker Putte att det är jättebra att först ligga och sova inne hos Laman och sen gå in till min säng helt spånig, så min säng ser ut som en box typ (Y)



Putte är alltså våran katt :) 



Kimsipimsi

Anledning till att jag inte bloggat i helgen = inte haft något att blogga om. 

Red Mirre igår kväll, och har kollat på SM på liveTV, det är väl det enda jag gjort i hästväg den här helgen. Annars har jag och Pontus kollat på film, ätit glass och typ inte gjort någonting, hjälpt mammas kompis med lite saker i hennes lägenhet har vi gjort. 
Mirre gick iaf jättebra igår, gick över lite bommar för första gången, inga problem, han fattade på en gång. Galoppfattningarna satt riktigt bra också, går bara framåt med han just nu. Ska försöka komma ihåg att ta någon bild på han, han är iaf mörkbrun, en liten stjärna och mäter circus 164 över havet, värsta nacken har han också :) Superfin! 

Idag började jag 12.15, så jag hade en fet sovmorgon kan man säga, sov till halv tio, ändå hann jag med att rida Laman och gå in och duscha och göra mig iordning i lugn och ro. Var iaf i skolan 1,5 h, letade fram 10 svåra ord, det var det vi gjorde. Värd skoldag alltså.. 
Pappa hämtade mig och när jag kom hem var det bara att hoppa in i den andra bilen och åka med Kim till ATG. 
Fick svar på varför hon inte varit sig lik i hoppningen, markerade en grad på höger framknä och vänster bakknä, även lite i höger framkota, så hon blev behandlad på de tre ställerna. Så nu ska hon skritta i tre veckor och sen ska vi tillbaka och kolla igen. Men även fast det såklart inte är kul med en skadad häst så känns det bra att veta varför hon inte varit sig lik, istället för att man åkt hem med en häst som är helt fräsch och blivit ännu mer fundersam vad felet är.

Så nu blir det väl att hoppas på att hon är helt bra nästa gång så man kan komma igång igen. Känns iaf bra att vi åkte och kollade henne nu på en gång istället för att man skulle ha tränat ännu mer och hon fått ännu ondare. 



11 Mars

Kom hem från skolan för en liten stund sen, lyssnar på Bandit med Magnus Betnér och ska alldeles strax gå ut, Angelica kommer nämligen och jag ska rida Mirre, roligt :D 
Sedan ska jag in till Hosjö och vara med Pontus resten av kvällen, så ser resten av min dag ut.
Hann aldrig blogga igår eftersom jag var med Pontus, vi åt semla och hade det mysigt, kom inte hem förrens strax före elva så jag orkade aldrig starta datorn. Igår fick även träffa min lärare som vi i klassen har gått till rektorn och klagat på, kukhuvud är ett ord som stämmer bra in på han, så mycket gillar vi två varandra :) 
Köket börjar ta form också, eller det har börjat komma upp lite skåp och sånt, men det är långt i från färdigt än, saknar att kunna laga mat.. Men bra blir det!

Nu ska jag byta om till ridkläder och sedan gå ut och möta Angelica, pussa lite på Kim ska jag också göra. Saknar att rida henne, lilla skruttan :) 

Saknar också att kunna rida ute i paddocken, ridhuset är tråkigt i längden :(



Skillnad?

Jag tycker Kim har fått mycket snyggare hals på senaste tiden, eller inbillar jag mig?

I Augusti förra året:


För några veckor sedan:




Somebody put something in my drink

Trött dag idag, skulle ordet "enemy" på engelskan, började snyggt och fint med ett stort E, men grejen var att efter det gjorde jag ett till litet E, jag hade under loppet av en halvsekund glömt bort att jag redan gjort ett E, hahaha!
och på "arbetsmiljö och säkerhet" skulle vi svara på frågor fick läsa om de där satans frågorna säkert 3-4 gånger innan jag ens fattade vad det stod, trött chey. 

Red ingenting idag, men hade lektion för lillsyrran. Gick superbra, såg ut som ett riktigt dressyrekipage på slutet.

Annars händer det väl inget speciellt, känns som livet står ganska stilla, Kim bara skrittar tills vi varit till ATG, inget speciellt händer i skolan, är lite smosnorig så kan inte träna nå vidare, det enda roliga är att jag börjat rida Mirre.
Kan även berätta att vi numera inte har något kök, det är under renovering, egentligen skulle vi ta bort en vägg men det slutade med att vi gjorde om hela skiten. 





Så här vackert har vi i köket nu alltså :)

Mirre

Nu har jag ridit Mirre och det gick jättebra! Tredje gången jag rider han nu och det känns redan skillnad, så det är superkul att rida honom. Jobbade mycket övergångar för att få han kvick för skänkeln, blir ju lätt att man "segtrycker" när de inte händer något på en gång. Det fungerade jättebra och han blev jättelydig.

Han var fin i galoppen också även fast han behöver träna mycket galoppfattningar, men det är ju så med de allra flesta unghästar, det märks att han är starkare i vänster eftersom han är löshoppad väldigt mycket så han har mycket lättare för att fatta vänstergalopp än högergalopp. Blev fel galopp hela tiden i högervarv, men efter ett tags nötande så gick det att fatta rätt. När han väl är i gång i galoppen är det inga problem :) Ska rida honom på Fredag igen, lite tufft att köra flera dagar i rad, hästen är ju helt slut efter passen!

Funderar på om man ska höra med mig om någon har lust att äta semla mig imorgon, det är ju trots allt fettisdagen idag, fick en liten bit av en semmeltårta idag, det var gott :)



hej!

har varit hemma ett tag nu, sitter i soffan och vilar lite. Ska rida Mirre (fyraåringen) halv åtta i kväll, både Kim och Laman får vila idag.
Spelade tennis i skolan idag, skitkul var det! Har haft utvecklingssamtal idag också, gick faktiskt bra, fick inge smisk ;) Efter det så hade skolan möte för skol DM i ridning, var med där och jag hoppas att jag kan vara med på Kim där!

Kingslandväst

Funderar jag på att köpa, verkar så himla sköna och perfekt nu när det börjar bli lite varmare ute och mina Kingslandjackor är i tjockaste laget :)



Kanske inte just en sådan, men liknande vill jag :)

Limelight

Red Laman idag, såhääääääär fin var hon :D Älskade ponny!

Satte på dressyrsadeln, spände magmusklerna och red ett ordentligt dressyrpass. De gamla takterna satt i fast det är 3 år sedan vi tävlade dressyr, det är fortfarande så himla kul att rida henne, fast jag haft henne sen jag var 11 så känner jag att jag fortfarande kan utveckla min ridning när jag sitter på henne. Egentligen är det ganska synd att hon är B ponny (dock en stor sådan!) för hon är verkligen en storhäst i litet format. Hon har ett scoop och ridbarhet som jag känt på få ponnyer, hon ligger fortfarande i topp på de hästar jag ridit som är härligast att hoppa! Kommer ihåg när jag tränade för en som heter Martin (ridit 1.50) så sa han "Om hon var 2 dm högre skulle jag ta med henne hem på en gång"

Det som är roligast med henne är att allt hon kan har jag lärt henne, allt från galoppombyten till sluta.
Att som 12-13 åring utbilda en häst från att bara kunna springa fort och hoppa högt till att gå LA dressyr och komma ut från banan med ett protkoll fullt i åttor och beröm av petiga dressyrdomare, det är en sak jag är väldigt stolt över. Även fast jag satsade större i hoppningen och inte riktigt uppnådde det (har placeringar upp till LA med henne) så har jag lärt mig otroligt mycket på henne.

Det här är precis i början när jag tävlade dressyr :)






Två hoppbilder på henne också :)




Tävlingen igår

Blandat resultat igen. 
Första klassen kom jag fyra i, hon var skitfin! Inte i en bom, allt stämde och jag fick äntligen rida en omhoppning, haha har ju inte gjort det sen i höstas. Där var hon verkligen på hugget, "jagade" hinder och ville verkligen hoppa. 
Men LAn var precis som sist, all ork som bortblåst, stannade ut mig på en oxer ur sväng, igen. Men det kändes verkligen inte som Kim att rida. Kim VILL hoppa, hon stannar ALDRIG, hon gör allt för mig och så fort hon ser ett hinder spetsar hon öronen och laddar till lite extra. Allt det där fanns i första klassen, men inget av det fanns i andra. 

Mamma ska iaf ringa ATG imorgon så ska vi kolla upp henne grundligt, ta blodprover, kolla så hon inte har ont någonstans, osv. 

Min första tanke igår var "hon vill inte hoppa oxrar ur sväng". Men sen så tänkte jag på hur hon vände upp med bara ett galoppsprång framför på en kombination med oxer in i LBn, oxern i LAn var inte ens maxad på varken bredden eller höjden, och då hade hon flera galoppsprång framför. Precis innan vi åkte till Göteborg tränade jag på just oxrar ur sväng, som hon då hoppar klockrent och de var betydligt större än den igår.
En annan sak jag tänkte på var att hon var svettig efter typ en kvarts framridning, hon är helklippt och blir vanligtvist inte svettig för ett hårt dressyrpass ens. Sen tänkte jag "Hon kanske inte orkar gå två klasser". Men då tänker jag på i höstas då hon gick två klasser utan problem, när sista klassen var LA med förhöjd omhoppning. Det gjorde hon som ingenting. Att hon ska fått sämre kondition under vintern känns inte så troligt eftersom jag ridit för fullt hela vintern, bortsett från vilan hon fick efter förra tävlingen och när det varit jättekallt.
Jag har ju inte haft henne i ett år ens så jag vet inte om hon reagerar på pälsfällning, brunst osv, men jag märkte inte va något sånt igår.  
En annan mysko sak var att när jag hade stannat ut mig så tog jag ettan, emn jag fick stanna i ridhuset eftersom jag inte hann ut innan de stängde, och när jag stod still i hörnet och väntade på att ryttaren efter mig skulle hoppa klart så stog Kim och skakade, om det var för att hon var skärrad efter att ha stannat eller om det var något annat vet jag inte. 
Aja, nu får hon bara va tills vi kommer iväg till en veterinär.

Äntligen klar

Nu är jag klar för dagen och kan ta det lugnt, har jobbat på dagen och när jag kom hem var det bara att äta och sen bege sig ut i stallet för att förbereda för imorgon.
Började inte jobba förrens elva och hade tänkt gå upp och fixa i stallet innan det. Men när klockan ringde 8 så var sängen så skön att jag stängde av klockan och sov två timmar till. 
Red Kim i ridhuset idag, skrittjobbade henne barbacka bara. Hon var jättefin och mjuk. Gjorde mycket lösgörande, typ som bak och framdelsvändningar och ryggningar, red henne i en väldigt låg form och hon slappnade av jättebra :)
Putsade och packade ihop allt som ska med imorgon, knoppa gör jag imorgon. Väldigt bekvämt med bara en häst med sig må jag säga. 
Hoppas på tredje gånge gillt imorgon, de första två tävlingarna i år har ju inte gått sådär lysande, haha!

3 Mars

Äntligen har jag lite tid att skriva ett längre inlägg om Göteborgsresan och andra saker som händer. Eller tid har jag väl haft, det är bara det att jag inte suttit vid datorn speciellt mycket. 
Jag, mamma, Angelica och Mathilda hade det iaf det jättebra, vi bodde på ett kalasfint hotel några km från Scandinavium. Fick se en massa duktiga ryttare och fina hästar, helgens höjdpunkt var självklart när Angelica vann världscupen, helt otroligt! 
Gick en hel del på mässan också, hittade faktiskt det jag skrev att jag skulle köpa :) Beställde även en liten namnskylt i mässing till min sadel. 

Köpte ett Shockemöhle sports schabrak, ett sådant på bilden fast i allroundmodell.



En animoskjorta, tycker den är så himla fin! 750 kr fick jag betala för den, 1400, var ordinare pris. Dumt att klaga :)



Dyóntyglar, dock vart det med gummi istället för tyg. Men det var skitsamma egentligen, trivs att rida med båda så :)



Sen jag kom hen från Gbg så har jag varit med Pontus, ridit och jobbat (är på en lagård och jobbar, bla mjölkar)
I helgen är det tävling, är supertaggad, Kim har känts bra hela veckan och nu ska hon bara ta det lugnt dagarna innan. Imorgon ska jag jobba igen, Kim ska jag bara skritta. På lördag blir det mamma som åker med mig = transport, ovant! Annars är det alltid jag och pappa som åker och då åker vi lastbil. Men det ska bli kul att åka med mamma, hon har bara sett Kim tävla på film :P
Kan även berätta en rolig sak och det är att jag har börjat rida Angelica Engvall/Österbo hästgårds superfina fyraåring, ska bli riktigt roligt att börja rida storhäst, red han för första gången i Tisdag och det gick hur bra som helst! 
Avslutar med en mobilbild på de söta kossorna jag brukar mjölka :)





Hej, det var längesen

Anledningen till att jag inte har bloggat är att jag inte suttit vid datorn helt enkelt, har sportlov nu så jag tillbringar all min tid till att vara i stallet och vara med min pojkvän. Har jobbat lite också :)

Jag hade det iaf jättebra och roligt i Gbg, hittade flera snygga saker, bilder kommer!
Tränade Kim för Annika igår, gick superbra (som vanligt, haha) och idag red jag henne på åkern, pigg häst! Stackars hunden var helt slut efteråt.

RSS 2.0